Eerste keer webcamsex

Geile webcamsex

Ik hoorde veel verhalen van mijn vrienden over webcamsex, maar wist niet precies wat je er allemaal mee kon doen want ik had het nog nooit gedaan. Ik was op een avond erg geil en dacht bij mezelf dat dit nu wel de idealen tijd was om webcamsex een keer te proberen. Ik ging achter de computer zitten en zocht gelijk naar een goede site waar ik het op kon proberen. Ik klikte meteen de bovenste aan want dat leek me wel de beste.  Dit bleek echter www.thuis.nl te zijn. Ik moet me wel eerst aanmelden om gebruik te kunnen maken van de site.

Ik had me nu aangemeld en ging gelijk opzoek naar een mooie blonde vrouw waarmee ik webcamsex mee kon hebben. Naar even gezocht te hebben op de site zag ik haar eindelijk, een mooie blonde vrouw met grote borsten en mooie vele groenen ogen. Ik kreeg meteen kriebels in me buik toen ik haar zag. Ik kon niet wachten om webcamsex met haar te hebben. Ik voegde me toe in haar chat en na wat gespraat te hebben in de openbare chat vroeg ik haar over ze een prive sessie met me wilde, was wel raar dat niemand dat al gevraagd had. En ze zij dat ze dat wel wilde.

Geile blonde vrouw

We gingen in een prive chat en begonnen eerst weer wat met elkaar te praten, tot dat ze zich langzaam begon uit te kleden. Ze begon eerst met haar bh uit te trekken. Nu kon je pas echt goed zien dat ze dikke borsten had. Ze wreef eerst wat over haar tepels heen en begon daarna eraan te likken. Langzaam ging haar broekje uit en ging haar hand naar haar kutje heen. Eerst wreef ze lekker over haar kutje heen zodat ze lekker nat zou worden. Ik was ondertussen al flink aan mijn pik aan het trekken. Ze stopte haar vingers in haar nat kutje en begon zich lekker hard te vingeren. Ik was al zo hard aan het rukken dat ik gelijk al klaar kwam en alles onder spoot. Ik sloot daarna de webcamsexsessie af. Ik wist nu ook dat ik nu vaker webcamsex ging hebben.

Published by