Webcamsex met de buurvrouw

Ik zat thuis en begon al aardig geil te worden, ik had geen zin in porno en dacht, ik ga weer eens een keer webcamsex hebben. Want het was alweer een tijdje geleden dat ik webcamsex had gehad. Ik ging achter mijn computer zitten en logde in op de webcamsex site http://www.thuis.nl/ waar ik wel vaker op ging. Ik had precies in mijn hoofd met wat voor een vrouw ik webcamsex mee wilde.

Lekkere milf

Ik ging op zoek naar een geile brunette milf, na dat ik al even aan het zoeken was, zag ik ineens mijn buurvrouw ertussen staan. Ik moest wel twee keer goed kijken om zeker te weten dat zij het wel was. Ik geilde altijd al wel op mijn buurvrouw want is gewoon een geile vrouw die op iemand lijkt die mid 20 is. Ik ging met haar chatten, ze kan niet zien dat ik het ben en ze kan het ook niet zien in mijn naam, want ik gebruikte een andere naam dan mijn echte. We begonnen met elkaar te chatten, ik was nog de enige in de chat en daarom duurde het ook niet lang tot dat we in een prive chat gingen. Ik werd al geil bij de gedachte alleen dat ik met mijn buurvrouw webcamsex ging hebben.

sexverhalen: bruine milf

Borsten strelen

Ze begon zich gelijk uit te kleden. Ze ging dicht bij de webcam staat en begon lekker over haar borsten te strelen en te likken. Ik begon al lekker hard aan mijn pik te trekken. Ze deed een been op haar bureau, zodat ik goed haar kutje kon zien. Eerst begon over haar klitje te wrijven tot dat ze lekker nat werd. Langzaam liet ze twee vingers in haar kutje glijden en begon zich lekker te vingeren. Ze ging steeds zichzelf steeds iets harder vingeren en ik begon mezelf ook steeds harder af te trekken. Ik kon het niet meer ophouden en spoot mijn hele cam eronder. Ik kon het nog steeds niet geloven dat ik net webcamsex had gehad met mijn buurvrouw. Een geheimpje die ik altijd bij me zal houden.

Published by